Current site: Peikko Group Global (English). Do you want to change country or language?

Peikko Group Global (English)

Looking for career opportunities?

Junior Constructeur

JOIN THE FORERUNNERS! Wij zijn creatieve, ambitieuze en hardwerkende professionals. De passie van Peikko is om haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten bij haar klanten te introduceren zodat zij hun bouwproces kunnen optimaliseren.

Location: Arnhem

Position type: Full time

Posted: 16.09.2021

Het jaar 2020 was voor Peikko zeer succesvol mede dankzij onze bijzondere bedrijfscultuur, ambitieniveau en enthousiaste medewerkers.  Om ons bedrijf verder te laten groeien leggen we de lat nog een stukje hoger en investeren wij in nieuwe verkoopprofessionals. In meer dan 20 landen wereldwijd zoeken wij 50 nieuwe collega’s voor versterking van onze verkoopteams. Daarom zoeken wij voor de ondersteuning van ons verkoopteam en de projecten een Junior Constructeur.

 

Wat is jouw opdracht?

  • Je engineert en rekent voor onze klanten de benodigde producttypes uit van de verbindingen voor de prefabbetonelemeneten. Dit zijn bijvoorbeeld de kolomschoenverankeringen, balk-kolomverbindingen maar ook de thermische onderbrekingen voor balkonvloeren.
  • Je maakt hiervoor gebruik van de beschikbare software van Peikko en ondersteunt hiermee het verkoopteam zodat zij de juiste offertes kunnen opstellen en projecten kunnen scoren.
  • Met Peikko Designer ontwerp je de DELTABEAM staal-betonliggers  en eventueel de kolommen voor de hoofddraagconstructies. Bij opdracht werk je de definitieve berekeningen uit en communiceert de goedkeuirng met onze opdrachtgever, zodat de liggers in productie genomen kunnen worden.
  • Je werkt samen met de projecttekenaar die het project in TEKLA 3D uitwerkt.
  • Je bent een professionele gesprekspartner voor de hoofdconstructeur van onze klanten. 

 

Welk talent zoeken wij?

  • Je hebt een HBO- of Bacheloropleiding in de Bouw- en/of Civiele Techniek richting Constructie of een MBO opleiding aangevuld  met cursussen beton-/staal.
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren evaring bij bijvoorbeeld productiebedrijven in de bouwtoelevering, prefabbeton- of staalconstructies.
  • Je kan accuraat, zelfstandig en in teamverband werken en bent gemotiveerd om de technische uitdagingen in de projecten perfect op te lossen.
  • Je spreekt Nederlands en Engels en bent woonachtig in de regio Arnhem-Nijmegen. 

 

Ons aanbod?  

Wij bieden jou een afwisselende zelfstandige functie bij een gezonde internationale onderneming. Je werkt aan de projecten op ons kantoor in Arnhem samen met ons enthousiaste team. Wij zijn ervaren en zeer gemotiveerde professionals werkzaam in de Benelux, waarin jij jouw talent en kennis volledig kunt benutten. Onze organisatie kent een platte structuur met korte lijnen waardoor je efficiënt en plezierig kunt werken. Jouw bijdrage is  belangrijk voor het succes en de groei van Peikko! Wij bieden  je uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om te ontwikkelen in je carrière.

 

Enthousiast?

Neem dan contact op met Wim Zwaan. Stuur je CV en motivatie naar wim.zwaan@peikko.com  of bel naar 06 - 238 070 05

Didn't find what you were looking for? No worry, you can send us an open application.

View open positions

Open Application

Location: Worldwide

We always have a place for professionals to be part of our worldwide team.

View job